Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бързите ваксини крият рискове от недостатъчно време за проучване,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бързите ваксини крият рискове от недостатъчно време за проучване,
Коментари Харесай

Д-р Гергана Николова: Бързите ваксини крият рискове

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Бързите ваксини крият опасности от незадоволително време за изследване, сподели в студиото на " Тази заран " по БТВ доктор Гергана Николова.

" Като доктор се покорявам на правилото " Първо не вреди ". 

Както виждате, госпожицата във Англия ще бъде под наблюдаване 10 месеца и не се знае какъв ще е резултатът ", сподели гостенката за българката доброволец в тестванията на ваксина на Острова.

" Възможно е да се съберат странични резултати, които да създадат невероятно потреблението на имунизацията.

Миналата година започва стратегия за битка със сезонния грип. Можехме да имунизираме хора над 65-годишна възраст и съм във екстаз от резултата - имахме доста малко заболели възрастни пациенти от грип предходната година. Покачен беше имунитетът на възрастните хора. Сега се стартира повишение на интереса към тези ваксини. Аз върша описи на пациентите. 

Пряка връзка с Ковид не съществува, само че всяко нещо, което покачва нашата имунна отбрана, е положително против респираторните инфекции, които ще срещнем. 

Есенно-зимният сезон ще бъде тежък откъм Ковид и грип. Сега ще съвпаднат началото и пика на грипа дружно с Ковида. Ще се изместят ли, не се знае. 

Спазването на ограничения и правила във всички случаи ще понижи всички въздушно-капкови инфекции. Децата се заразяват по-малко, признаците са нищожни, тази зараза щади децата. ", изясни лекарката.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР